Център Гарсия
Център за здраве хармония и красота Гарсия

Хранителен режим и фитнес

Център Гарсия ще препоръча хранителен режим и фитнес упражнения за всеки организъм. Работи в Плевен и Ловеч.Известно е, че за да се постигне резултат от посещението на фитнес салона, трябва да подпомагате своето тяло с подходящите хранителни вещества.

Няма значение дали желаете да натрупате мускулна маса, дали искате да отслабнете или като цяло да имате добре оформено тяло. Това трудно ще стане, ако не приемате подходящите за Вашия метаболизъм храни.

Стойте настрана от мисълта, че не трябва да приемате каквито и да е сладкарски изделия, за да имате стегнато тяло, а вместо това да се храните едва ли не с каквото Ви попадне.

Хранителният режим не означава непременно гладуване. Това е именно режим, в който ясно са посочени вида и количеството на хранителните продукти, подходящи за Вашия специфичен организъм.

Тук може ясно да се определи ползата от вега теста. С него се оценява поносимостта на организма към отделните категории хранителни вещества. На тази база може да изготвите хранителен режим, който да подпомага упражненията във фитнеса, джогинга и въобще всеки един вид физическа активност.