Център Гарсия
Център за здраве хармония и красота Гарсия

Масажи

Почувствайте се като истинска кралица и си подарете пълен релакс! Център Гарсия ви кани в уютната си атмосфера, където ще презаредите!

Болкоуспокояващ източен масаж на гръб, врат, ръце и скалп
Източният масаж на гръб възвръща баланса, хармонията, елиминира умората. Специфичните техники се борят с болката, а напрежението в тялото изчезва.

Лечебен имунозащитен масаж с билкови масла и магнезиево олио и лимфен дренаж на гръб, ръце, врат и глава, плюс масаж и маска на лице
Целта на лечебният масаж е да повлияе чрез масажни техники върху процеса на възстановяване на заболели тъкани и органи посредством билкови масла и магнезиево олио. За разлика от класическия масаж, лечебният обръща по-детайлно внимание на проблемните зони при определени неразположения или заболявания. Той е чудесно терапевтично средство за лечение на травми, шипове, схващания, плексит, ишиас, дископатия и дискова херния, болки в кръста, гърба, врата, при мигрени и главоболия, депресивни състояния, тревожност, преумора.

Всеки лечебен масаж подобрява кръвообращението, отпуска и тонизира мускулатурата, намалява сковаността, повишава енергията. Той се провежда от опитен кинезитерапевт, който обръща специално внимание на зоните, чиято функционалност е нарушена.

Релаксираща антистрес терапия на цяло тяло:
Терапията нежно ексфолира и премахва мъртвите клетки. Храна за сетивата и кожата, със 100% свежи плодови сокове, истинска захар и 100 % естествени ексфолиращи частици. Съдържа натурални масла за копринено гладка, мека и подхранена кожа. Натуралните плодови сокове са богати на плодови киселини, витамини, микроелементи и соли, както и на още много биологични вещества, които хранят и подмладяват кожата. Плодовите сокове са натурална и абсолютно безвредна съставка, но с доказан ефект в борбата с оксидативния стрес. Неустоимите им аромати са храна за тялото и сетивата. Хармонизиращият антистрес масаж води до освобождаване на чувството за напрегнатост и умора, повдига духа и възвръща доброто настроение. Лифтинг масажът на лице и хидратиращата маска ще възвърнат сиянието и младостта на кожата.