Център Гарсия
Център за здраве хармония и красота Гарсия

Пресотерапия

Пресотерапия - представлява детоксикираща процедура, която чрез лимфен дренаж изчиства токсините в организма, насища го с кислород, подобрява кръвообращението и изглажда кожата. Само след една процедура има ефект - чувството за умора и отпадналост изчезват, а кожата е видимо по-гладка.

Как действа пресотерапията?
Тази приятна и релаксираща процедура води до редица ползи за здравето и външния вид:
• За оформяне и стягане на красива фигура;
• За премахване на целулита и изглаждане на кожата;
• За отслабване и детоксикация на организма;
• За премахване чувството на умората от краката.

Премахване на целулит с пресотерапия
Борбата с целулита е дълга и трудна, но ето че има лесен и приятен начин най-после да победим! Пресотерапията активира вените и лимфните съдове и стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи. Намалява отоците и има болкоуспокояващ ефект. Премахва целулита, усещането за тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообращение, и отоците по крайниците. Води до обща релаксация и цялостно възстановяване на организма.

Инфрачервена (инфраред) сауна - ефективно средство за естествено лечение и профилактика. Инфрачервената светлина има способността да прониква в човешка тъкан, което от своя страна води до множество ползи за здравето. Лъчите проникват от 2 до 7 сантиметра и не влияят на хората със сърдечни проблеми или на тези с високо кръвно налягане.

Какви са ползите от прилагането на инфраред сауна?
• детоксикация на организма;
• релаксация;
• облекчаване на болката;
• загуба на тегло;
• подобряване на кръвообращението;
• почиства кожата.

Ултразвуковото въвеждане на антицелулитен гел - благодарение на ултразвуковата апаратура, мастните клетки се атакуват, при което се разрушават. Ултразвукът въздейства върху тъканите, като ускорява разграждането на мастите в клетките. Освен това улеснява проникването на биологично активни вещества през кожата, което подобрява лечебния ефект на прилаганите антицелулитни кремове и гелове. Антицелулитният гел се бори срещу портокаловата кожа чрез мощните си активни съставки карнитин и кофеин, които стимулират разграждането на целулитните депа и активно работят за по-стегната и гладка кожа. Екстракт от розмарин със силно антиоксидантно действие подобрява процесите на регенерация на клетките, активизира кръвообращението и ускорява липолитичните процеси, а натурални масла и пантенол (провитамин В5) интензивно хидратират и тонизират кожата. Гелът има изразен загряващ ефект и свеж аромат на лимонова трева.